Mr.Michael Majte Ruchimat

Mr.Michael Majte Ruchimat Semoga masa depan kita semua sukses amin !

Nu ngajagaan imah sapepeuting si iyeu

Nu ngajagaan imah sapepeuting si iyeu

Luch

Luch

Gidil Hardtop 

Gidil Hardtop 

Kieu weh tambulan teu make nanaon

Kieu weh tambulan teu make nanaon

Nu boga hajat

Nu boga hajat

Adi lanceuk

Adi lanceuk

Gidil heulakeun

Gidil heulakeun

People I Follow

  • staff
  • edrinabean
  • mtreriz
  • restunanjung
  • dresyams
  • tisarakaulika
  • hasanaharifah